22.1.11

Οι Ανταποκριτές μας μεταδίδουν: «Η Τεχνολογία του Μέλλοντος»

Ένα εκπληκτικό βίντεο που δίνει μία πιθανή εικόνα για το πως θα είναι η τεχνολογία στο μέλλον. Μας το έστειλε η ανταποκρίτριά μας η Εύη.






Η σουηδική εταιρία The Astonishing Tribe δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που βασίζεται σε μία δημοσκόπηση (πείραμα) που έκανε, για το τι είδους τεχνολογίες φαντάζονται οι χρήστες ότι θα χρησιμοποιούν οι οθόνες σε 4 χρόνια.

Σύμφωνα με τις απόψεις αυτές, δημιούργησαν ένα βίντεο που απεικονίζει μία μέρα ενός καθημερινού ανθρώπου που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ενημερωθεί, να επικοινωνήσει και να μοιραστεί το περιεχόμενο με τους φίλους του.

Τα προϊόντα και τα λειτουργικά που προβάλλονται στο βίντεο δεν κυκλοφορούν στην αγορά και είναι απλά η άποψη της εταιρίας για το που οδεύει η τεχνολογία...



*Έχετε μια είδηση, ή διαβάσατε κάποιο νέο που θέλετε να μοιραστείτε; Γίνετε ανταποκριτές των Αόρατων Ρεπόρτερ και δημοσιεύστε την είδηση με το όνομά σας στην ηλεκτρονική εφημερίδα των ΑΟΡ, στέλνοντάς μας email στο enteka11@gmail.com


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο βίντεο! Μένει να περιμένουμε να δούμε αν στο μέλλον θα έχουμε όντως τέτοιες συσκευές.

Στέλλα η βιβλιοφάγος (is back)

Ανώνυμος είπε...

μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το βίντεο είναι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αλλά δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε να ζω μια τέτοια ζωή χωρίς face to face επικοινωνία, χωρίς να γυρνάω τα φύλα της εφημερίδας και χωρίς να νιώθω τη μυρωδιά του χαρτιού για να ενημερωθώ.