2.2.10

Ονόματα απ' τα παλιά...

.
.
My_name_is 02


Πολλά παιδιά (και μεγάλοι) γράφουν το όνομά τους στην πρώτη σελίδα ενός βιβλίου τους. Κάποια παιδιά όμως το έγραφαν και στις σελίδες των Μίκυ Μάους τους, όπως πάνω κάποιος μικρός Αντώνης Πιπίδης - που σήμερα θα είναι γύρω στα 40.

Το blog του MyComics.gr σκάναρε σελίδες από παλιά περιοδικά κόμικς (κυρίως Μίκυ Μάους) με τα ονόματα των παλιών κατόχων τους και αναζητεί τους (μεγάλους πια) αναγνώστες, γράφοντας: «Μία σειρά σελίδων με τα ίχνη των κατόχων τους. Να δούμε, θα βρεθεί κάποιος να τα αναγνωρίσει;»


My_name_is 04


My_name_is 01


My_name_is 03


My_name_is 05

(Ίσως τελικά είναι καλή ιδέα να γράφουμε τα ονόματά μας στα βιβλία ή τα κόμικς μας. Μπορεί, μετά από 30-40 χρόνια, να έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη απ’ το παρελθόν…)
.
.
.
.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Δεν θυμάμαι να έγραφα το όνομά μου στα Μίκυ Μάους μου κλπ.
Θυμάμαι, όμως, πόσο είχα τσαντιστεί όταν μια ξαδέλφη μου έγραψε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού μου, ενώ τής έλεγα ότι δεν ήθελα! Μετά από κάποιο σημείο το έκανε επίτηδες. Γκρρρ
Άραγε στο Mycomics θα βρω το πρώτο Μίκυ Μάους, που αγόρασα ποτέ;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα "Αόρατοι Ρεπόρτερ",
Βρήκα και μια άλλη όμορφη σελίδα για Ντισνεϊκά Κόμικς:
http://coa.inducks.org/country.php?c=gr
(η συγκεκριμένη παράμετρος δείχνει τα ελληνικά, αλλά υπάρχουν και για άλλες χώρες)
:-)

enteka είπε...

καλημέρα! ωραίο το λινκ που έδωσες, οι αόρατοι ρεπόρτερ σ' ευχαριστούν :)

Unknown είπε...

ΧΑΙΡΕΤΕ "ΑΟΡΑΤΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ", ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΝΗΣΙ, ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ?

enteka είπε...

γεια σου αντώνη...
απίστευτο όντως!!

περίμενα με αγωνία κάποιος να αναγνωρίσει το παλιό του μίκυ μάους και τον γραφικό του χαρακτήρα (και το όνομά του προφανώς!)

Όπως έγραψα και στο ποστ τις εικόνες τις βρήκα στο μπλογκ του mycomics, ίσως όταν πέταξες το μίκυ μάους να το πήρε κάποιος άλλος :)

πρέπει αυτό να είναι ωραίο φλασμπάκ (απ' το πουθενά) για σένα, αλλά και ωραία έκπληξη για μας που ανακάλυψες το ποστ και άφησες σχόλιο!

πολλές ευχές

:) άρης