5.6.13

Η Κραυγή της Τζοκόντα: το ολοκαίνουργιο βιβλίο των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ!









Οι πιο γνωστοί πίνακες όλων των εποχών εξαφανίζονται ταυτόχρονα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου.

Ο Φίλιππος, ο αρχηγός της φοβερής δημοσιογραφικής ομάδας των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, θα πρέπει να λύσει το τρομερό μυστήριο και να αποτρέψει μια παγκόσμια συνωμοσία.

Πίνακες που πετούν, ένα κορίτσι με απίστευτα μυστικά, ένα εξωφρενικό λούνα παρκ, μια τραγουδίστρια που μαγειρεύει καταπληκτικά, το κρυφό ελληνικό νησί που αρχίζει από σίγμα, μια ματιά στην ιστορία της τέχνης, ταξίδια και ιπτάμενα κυνηγητά! Ο Φίλιππος θα αναζητήσει στοιχεία στη Νορβηγία, την Αυστρία, την Αμερική, τη Γαλλία, τη Σουηδία. Κι όμως, τελικά, η απάντηση θα έρθει από την Ελλάδα...

Μια διασκεδαστική περιπέτεια για τη μαγεία της τέχνης και τη δύναμη της αλήθειας, με ήρωες τους πιο παράξενους και επιδέξιους ρεπόρτερ του κόσμου!




Αόρατοι Ρεπόρτερ - Η Κραυγή της Τζοκόντα































11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To έχω διαβάσει και είναι ΤΈΛΕΙΟΟΟΟ!!!!

Ελένη είπε...

Είναι υπέροχο το διαβασα μέσα σε 2 ώρες! Δεν μπορούσα να το αφησω κάτω ηθελα να μαθω ποιος ήταν ο ενοχος και τελικα ήταν αυτός που δεν περιμενα ....

Ανώνυμος είπε...

Είναι καταπληκτικό!!! Τα έχω διαβάσει όλα και μόλις τελειώνω ένα περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο!!! Αυτό πρέπει να πω πως είναι το αγαπημένο μου!!!

Ανώνυμος είπε...

θα το αγορασω το συντομοτερο!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις το τέλειωσα! Κοντεύει δυο το βράδυ αλλα άξιζε τον κόπο! Εφυέστατη πλοκή! Περιμένω με ανυπομονησια το επόμενο!

Ανώνυμος είπε...

Eιναι απλα..... ΦΟΒΕΡΟ!!!
Δεν εχω λογια!:O

Ανώνυμος είπε...

Α και ειναι το πρωτο βιβλιο που διααζω απο τους Αορατους Ρεπορτερ εχω ενθουσιαστει.!Καταπληκτικο βιβλιο σε κραταει σε αγωνεια δεν το βαριεσαι καθολου..!μια απλα καταπληκτικη περιπετειαα:)!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τελειο κυριε αρη συνεχιστε την καλη δουλειαααααα........

Unknown είπε...

εγώ έχω διαβάσει τις ''εφτα συναρπαστικές ημέρες'' και το ''η τελευταία συναυλία''.Ανυπομωνώ να αγοράσω και να διαβάσω και τα άλλα 2!Από αυτά που διάβασα έμεινα εκπληκτη.Τα διάβασα,το ένα σε λίγες ημέρες και το άλλο σε λίγες ώρες.

happy είπε...

Το έχω διαβάσει. Είναι φοβερό. Άντε και για το επόμενο!!!

adm είπε...

Έχω διαβασει όλα τα βιβλια αλλά αυτό είναι το καλύτερο!