24.4.12

Ένα ασανσέρ για γλείψιμο!


από την ανταποκρίτριά μας την Ξανθή!


Μια εταιρεία παραγωγής μπισκότων στο Ηνωμένο Βασίλειο εμπνεύστηκε από το «Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Willy Wonka και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει τα προϊόντα της στους καταναλωτές: Δημιούργησε ένα ασανσέρ για. γλείψιμο!


 
 Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε διάφορα είδη μπισκότων στους τοίχους του ασανσέρ σε ένα πολυκατάστημα του Λονδίνου εν είδει μιας πρωτότυπης βρώσιμης ταπετσαρίας και άφησε τους επισκέπτες να. κάνουν τη δουλειά τους.

1.325 λαχταριστά αρωματικά μπισκότα με πορτοκάλι, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο! Τι κι αν οι περισσότεροι «κρατούσαν χαρακτήρα» στην αρχή. Η συνέχεια αποδείχτηκε πολύ διαφορετική, καθώς όλοι ήθελαν να γλείψουν λίγο και κάποιοι, μάλιστα, προσπαθούσαν να τα ξεκολλήσουν κιόλας!


 
 Κι όλα αυτά στο όνομα της διαφήμισης! Αν τώρα η ιδέα σάς φαίνεται λίγο (έως πολύ!) αηδιαστική, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μπισκότα που έγλειφαν οι επισκέπτες οι υπεύθυνοι της εταιρείας που παρακολουθούσαν από κάμερες τα αντικαθιστούσαν αμέσως με ολόφρεσκα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να βρισκομουνα τωρα εκει!!!