20.8.13

Σας αρέσει η κατασκήνωση;


ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΜΑΣ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ




Γεια σας! Μου αρέσουν πολύ τα βιβλία Αόρατοι Ρεπόρτερ και έχω διαβάσει όλα τα τεύχη. Θα ήθελα πολύ να βγει καινούριο γιατί το διάβασμα είναι το hobby μου το καλοκαίρι. 

Εκτός από αυτό όμως το καλοκαίρι πηγαίνω κατασκήνωση. Είναι πολύ ωραία εκεί γιατί γνωρίζεις καινούριους φίλους, περνάς δημιουργικά την ώρα σου, μαθαίνεις να παίζεις αθλήματα. 

Στην κατασκήνωση έπαιξα πολλά ομαδικά παιχνίδια, συμμετείχα στα σκετς που ετοίμαζε η ομάδα μου και πολλές φορές χρειάστηκε να συνεργαστώ με τα υπόλοιπα παιδιά για να πετύχουμε τον σκοπό μας.  

Μου έδωσε ιδέες για νέα hobby και ήταν μια φανταστική εμπειρί για μένα. Είναι ένας τρόπος να περάσεις όμορφα το καλοκαίρι σου αντί να κάθεσαι όλη την ημέρα μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή.   

Προτείνω σε όλους να πάνε κατασκήνωση.

Χριστίνα :)



=========



*Διαβάστε και το Χρυσό Βουνό, το βιβλίο με τη Στέλλα και τον Στέφανο - για την πιο παράξενη Κατασκήνωση του Κόσμου!










Η Στέλλα και ο Στέφανος, τα μοναδικά αδέρφια της χώρας με απίθανες μαγικές δυνάμεις, φτάνουν στην κατασκήνωση του Χρυσού Βουνού και μπλέκουν με ιπτάμενους πειρατές, διαστημικές νεράιδες, μαγικά ηφαίστεια, μυστηριώδη γράμματα, κρουαζιέρες στην Αφρική, πριγκίπισσες και δράκους, ένα βουνό που κινδυνεύει, μαγεμένες αρκούδες, ανεξήγητες πυρκαγιές, έναν τρομακτικό αόρατο τοξότη που τους κυνηγάει… Η κατασκήνωση είναι πραγματικά παράξενη! Και κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό…

Μια πολύχρωμη, διασκεδαστική περιπέτεια φαντασίας που υποστηρίζει ότι οι πιο πολύτιμοι θησαυροί είναι αυτοί που κρύβονται ήδη μέσα μας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε συνεργασία με την ελληνική περιβαλλοντική οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, που βοηθάει στη διάσωση άγριων ζώων, όπως η αρκούδα, ο λύκος, το ελάφι κ.ά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: